Samantha Baggerman Artistry
/

 

 

BRIDAL-WERKWIJZE

Jullie huwelijksdag; een van de belangrijkste dagen van je leven! Ik zie het dan ook als mijn taak om jou op je mooist te laten schijnen! Een mooie en op jou afgestemde make-up is dan ook, net als de rest, een goede investering.

 

Wat kan je van mij verwachten?

Op het moment dat jij contact met mij opneemt, zullen wij een proefsessie inboeken. Op dat moment zal ik dan jullie datum als optie in mijn agenda zetten.

Voor de proefsessie spreek ik altijd af dat dit gebeurd op de door jou gekozen locatie en deze zal zo'n 1,5 tot 2,5 uur duren. Tijdens de proefsessie bespreken we alles; de dag, wat is de sfeer, eventuele thema, jouw jurk, jouw haar en uiteraard het beeld wat jij voor jezelf ziet op gebied van make-up. Een hoop mensen weten vaak niet zo goed wat ze wel willen, maar wel heel goed wat ze niet willen. Dit is voor mij dan ook echt belangrijk om te weten, schroom niet om met allerlei referentie materiaal aan te komen hier hou ik juist van. We all love Pinterest, toch?

Nadat we alles besproken hebben gaan we aan de slag en ik stop niet totdat jij tevreden bent! Hierna noteer ik alles wat ik heb gedaan, zodat we alles precies hetzelfde kunnen creëren op DE dag zelf. 

 

Hoe verder?

Na de proefsessie zullen wij via email contact met elkaar houden in verband met de planning voor de dag zelf.

Ook zal ik de factuur voor de dag zelf in orde maken en wanneer de aanbetaling gedaan is zal ik jullie datum definitief vastzetten in mijn agenda.

 

De dag zelf.

Op jullie trouwdag kom ik wederom weer naar jou toe. Voor de make-up neem ik zo'n 1,5 uur tot 2 uur de tijd en ik werk graag tegelijkertijd met de haarstylist (wanneer deze ook naar locatie komt), dit scheelt voor jou een hoop tijd. 2 uur klinkt best lang, maar bij binnenkomst ga je nooit direct aan de slag. Als bruid zijnde is het een spannende en volle dag met veel indrukken. Het is dan ook mijn taak om voor dat moment er even totaal voor jou te zijn. Geloof mij maar wanneer ik zeg dat dit een van de weinige ontspan momenten is van de dag en deze buiten we dan ook volledig uit! Even niks moeten en niemand moet ook even niks van jou.

Naast de bruid kan ik uiteraard er ook zijn voor de bruidegom en de belangrijkste gasten; dit natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en de tijd die we hebben. Mocht ik het niet alleen redden dan zorg ik dat er een collega bij aanwezig is.

Ook kan het zijn dat jij graag wilt dat ik later op de dag nogmaals terug kom voor een touch-up of zelfs voor een geheel andere look, ook dit is uiteraard mogelijk!

 

 

 

BRIDAL-INVESTERING

 

Proef make-up: €75,- **

Bruids make-up: €150,- **

Grooming Bruidegom: €25,- *

Make-up per gast: €65,- **

Touch-up: v.a. €75,- *

 

*  Incl. BTW, Ex. reiskosten/parkeerkosten/evt wachtgeld

** Incl. BTW en evt nepwimpers. Ex. reiskosten/parkeerkosten

 

Kilometer vergoeding vanaf Alkmaar tot 125 km heen en 125 km terug  €0,19 per kilometer. Grotere afstanden in overleg en tegen meerprijs. 

 

Graag reis ik met jullie mee naar het buitenland; hier gelden alleen wel andere tarieven voor; deze zijn op aanvraag.

 

 

 

 

 

OVERIGE VISAGIE

Prijs op aanvraag.