Samantha Baggerman Artistry
/

 

 

 

 

ERVARINGEN

Mireille De Jonge
16-08-16 00:33:12
Samantha heeft mijn bruidsmake-up verzorgd en is erbij gebleven bij de fotoshoot voorafgaand aan onze plechtigheid.
Het opmaken was een moment van rust op die spannende dag en het resultaat was precies als de proefmake-up.
Ook mijn aanstaande werd (onder protest van hem, maar wel op verzoek van mij natuurlijk) onder handen genomen en was tevreden met het resultaat.
Bijwerken was door de hoge kwaliteit eigenlijk alleen maar nodig na wat zelfveroorzaakt uitlopen, maar toch is het zeker fijn om ook je visagist bij de fotoshoot erbij te hebben.
Dankzij Samantha zagen wij er op ons best uit.
Roselle Wiggins
29-07-16 10:25:27
Last minute benaderde ik Samantha om mijn make-up te doen voor mijn photo shoot. Gelukkig kon zij een uurtje van haar vrije tijd opofferen om mij een mooie natuurlijke make-up look te geven. Zij gebruikt make-up van goede kwaliteit! Dankzij Samantha sta ik mooi op de foto's en daar ben ik erg blij mee! Zij gebruikt make-up van goede kwaliteit, luistert goed naar je wensen en ideeën, en weet deze dan ook goed uit te voeren. Zij is een zeer begaafd visagist. Absoluut aanbevolen!
Erica Schuyffel
07-04-16 14:04:40
Mijn ervaring met Samantha is dat zij zorgvuldig en professioneel te werk gaat. Voor mijn bruiloft vroeg ik Samantha om mijn make-up te doen en terwijl ik nog even bij de kapper zat, had Samantha mijn moeder intussen opgemaakt. Zonder dat dit vooraf afgesproken was, wat was mijn moeder blij en mooi! Samantha luistert goed naar de wensen van de klant, mede dankzij haar voelde ik mij die dag op mijn mooist! Ik zou Samantha zeker aanraden voor een bruiloft of andere gelegenheid waarbij je er gewoon perfect uit wil zien! Ook heel prettig: de make-up die wordt gebruikt is van goede kwaliteit, waardoor het er aan het eind van de dag ook nog goed op zit.
Tonen: 5  10